Welkom op de website van Stichting Prentenkabinet Van der Linden!

Te koop
Het boek, "De Meer het hart van Beverwijk", is nu te koop voor 5,00 euro.
Een mooi boek over de geschiedens van de Meer in Beverwijk.
Het boek gaat o.a. over de bewoners, de vele kroegen, kermis en veilingen. Heerlijk om te lezen met ruim 500 foto's.
Mail het Prentenkabinet voor uw bestelling

Met vriendelijke groet,

Jan van der Linden


Oproep
Aan iedereen het vriendelijke verzoek die een foto met tekst kan verduidelijken om dit te doen, zodat andere bezoekers kunnen delen in uw kennis.


Wilt u ten behoeve van een presentatie of op andere manier de afbeeldingen op deze website gebruiken, neemt u dan contact op met de voorzitter


Gelukkig valt vandaag de dag in en om De Wijk nog steeds van het een en ander te genieten uit het verleden. Veel van wat er niet meer is, kunt u op deze site op ansichten en foto's terugzien. Jan Leeuw heeft ter verduidelijking de ansichten en foto's voorzien van deskundige onderschriften.

Door middel van deze website gunnen we alle geïnteresseerden een kijkje in de archieven van ons prentenkabinet en daarmee een blik in het verleden. Deze website zal nooit af komen, daar het slopen en bouwen nu eenmaal van alle tijden is. We denken wel hiermee een mooi en omvangrijk overzicht van de historie van Beverwijk en Wijk aan Zee sinds de fotografie tentoon te stellen. We hopen dan ook dat we velen een plezier doen!

Stichting Prentenkabinet Van der Linden


   NB: Wilt u commentaren kunnen bijschrijven bij de foto's? U kunt zich linksboven registreren.


Voor vragen en opmerkingen neemt u contact op met Jan van der Linden (Voorzitter)